Vasárnapi esti hírek

A G4 által beígért jó minőségű felvételek Bear McCreary koncertjéről kikerültek, a zeneszerző honlapján keresztül el is navigálhattok hozzájuk. Mondanom sem kell, hogy kihagyhatatlanok. Ha minden jól megy, akár komplett koncertvideó is kisülhet a dologból.

A zeneszerző most jelezte, hogy épp Vancouverben van, ahol az élőben előadott szerzeményeit vezényli le (ez a második alkalom, hogy a forgatáson személyesen is részt vesz, az első Gaeta balladája volt). Azt mondja, hogy a David Weddle és Bradley Thompson által írt epizód erősen zenei lesz, hangszerekkel élőben előadott performanszokkal. Kíváncsi vagyok, összefüggésben van-e ez azzal, hogy a múltkor bejelentette, hogy megírta eddigi legjobb munkáját a BSG-hez. Mindenesetre elkezdhetünk szorítani egy duplalemezes soundtrackért a negyedik évadhoz.

A webizódok közül öt Lee Adama, a másik öt pedig Gaius Baltar körül fog zajlani. Téves a hírem, bocsi: szóval öt epizódot Jamie Bamber, öt másikat pedig James Callis fog rendezni. Teljesül Bamber nagy álma, amit még az évad forgatása előtt osztott meg velünk egy interjúban, rendezhet BSG-t. Callis pedig már rendezett egy elég sikertelen független filmet, úgyhogy neki nem ez lesz a debütálása, de professzionális körökben mindenképpen.