Újabb színész a Capricában

A Galactica Sitrepen olvastam, hogy újabb színésznő csatlakozott a Caprica-spinoff stábjához: Polly Walker a hölgy neve, korábban a Rómában is láthattuk, most pedig Clarice Willow nővért fogja játszani, az Athena Akadémia nevű magániskola nevelőnőjét. További infókért a szerepről érdemes böngészni a korábbi hírek között. Egy ilyen jól sikerült casting után remélem, többet fogjuk látni, mint amennyit a karaktere leírásából sejthettünk.

Katee Sackhoff, a BSG egyik legambíciózusabb felfedezettje nem sokat lamentált a Helyszínelőkből való kiesése fölött, máris szerződést kötött az F/X kábeladóval, hogy négy rész erejéig szerepeljen a Kés/Alatt következő évadjában, mint Sean doki szakmai ellenfele, Dr. Theodora Lowe. 

David Eick legújabb videóblogjában a negyedik évad promófotózásáról jelentkezik, a színészek megint jófejkednek egy kicsit, nem érdemes kihagyni. Bónusznak aki elsőnek megmondja, milyen zenére fényképezkedtek Edward James Olmosék, az kap egy ingyen kommentet (a poénért pedig köszi BálnaUhrnak).