Reggeli spoilerek

Megírni is kár volt, a Battlestar Galactica negyedik évadja nem fog áprilisra csúszni, tutibiztos a januári visszatérés. A Sci Fi Channel erősítette meg a hírt a saját hírportálján keresztül.

Az Associated Press egyik publicistája most a Battlestar Galactica káromkodásáról, a frakről, illetve annak a köztudatba való beépüléséről ír. A megfigyelése szerint a kifejezést már olyanok is használják, akik sha egy epizódját sem látták a sorozatnak.

A DragonConon Edward James Olmos arról is beszélt, hogy a negyedik évad második fele valami teljesen egyedi dolog lesz a science fiction történetében. Kicsit spoileresebben beszél a mostani és a záró félévad fináléjáról is, valamint elárulta, hogy a való életbeli felesége szerepelni fog az általa rendezett BSG-tévéfilmben, ami azért is érdekes, mert már feltűnt a minisorozatban is. Aaron Douglas azt árulta el, hogy az egyik, eddig csak mellékszerepben feltűnt tengerészgyalogos fontosabb karakterré válik majd a félév során. További részletekről az io9 hírei közt lehet olvasni, és a komplett panelről ezen a YouTube-csatornán lehet megtekinteni videókat.