Újabb szereplők a BSG-filmben

A Chicago Tribune kiderítette, hogy az Edward James Olmos vezénylésével jövő héttől készülő Battlestar Galactica tévéfilm stábja újabb cylonokkal gazdagodott: a hét fő modell közül ismert szereplő volt már a Cavilt alakító Dean Stockwell, de látni fogjuk Tricia Helfert, Grace Parkot, Rick Worthyt, Matthew Bennettet, illetve Callum Keith Rennie-t is.

Lucy Lawlessről egyelőre semmi hír, de már így is nagy teljesítmény, hogy hatukat össze sikerült szedni. A másik ismert négy példány közül Tyrol, azaz Aaron Douglas, és Sam Anders, azaz Michael Trucco fog főbb szerepet játszani, de fel fog bukkanni Tigh ezredes (Michael Hogan) és Tory (Rekha Sharma) is. 

A nemrég leforgatott Caprica jövőjével kapcsolatban egyelőre nincs hír, egyelőre annyit tudni, hogy a következő néhány kétben várható a döntés a csatornától, hogy berendelik-e a teljes évadot a sorozatból. Ron Moore szerint továbbra is jók a kilátásaik.

A BSGcast készített egy hosszabb interjút Edward James Olmosszal és Aaron Douglasszel a Fan Expón, a videót ezen a honlapon lehet megtekinteni, bár érdemes lehet megvárni vele a harmadik, leghosszabb darab megjelenését.