David Weddle izgul a Helyszínelők miatt

Kihirdették a Hugo-díjak nyerteseit: a Razor elől a Doctor Who egy epizódja happolta el a nyereményt, így nem részesült a legnagyobb sci-fis elismerésben a Battlestar Galactica.

NocadLee szólt (ezúton is köszi), hogy éles a BSG asztali társasjáték honlapja, sőt, nálunk is kapható lesz a cucc kábé 8800 Ft-ért. A megjelenés október környékén esedékes, addig még publikálnak egy szabálykönyvet is a honlapon. Érdemes szétnézni a játék leírásában, mert tényleg ígéretes kis szórakozásnak tűnik.

A Battlestar-alumnus David Weddle már a CSI-on dolgozik Bradley Thompsonnal, és erről kérdezte őt a sorozat helyszínén, Las Vegasban megjelenő Sun. Mint az interjúból kiderül, a producerek elküldték a helyi halottkémhez, ami az élete legborzalmasabb emlékei közé tartozik, illetve egyelőre nagyon izgatott, hogy hogyan fog sikerülni a debütálásuk a Helyszínelőkben, és ezzel együtt a nem-scifi műfajban. Úgy tartja, hogy a science fictionben végtelenek az író számára a lehetőségek, míg egy nyomozós sorozatban elég kicsi a képzeletbeli festővászna, de éppen ezért ez másfajta sztorik elmesélésére nyújt alkalmat. A cikkben olvashatunk még arról, hogy milyen témákat tudnak megvizsgálni az új sorozatukban, miután a Battlestarban megannyi kérdést felvetettek és társadalmi problémát kiveséztek.

Az io9 kipróbálta a kenyérpirítót pirító kenyérpirítót, miután végre
megérkezett a rendelésük az NBC online üzletéből. Megversenyeztették
egy márkás szerkenytűvel, a kattintás után nemcsak a végeredmény, hanem egy nagy rakás cylon-mintás kétszersült is látható.

A tovább mögött egy fanvideó Mary McDonnell-rajongóknak Sczep84-től, amelyben egész jó kis zenére ügyesen összeszerkesztve megkapjuk az elnöknő legdrámaibb pillanatait.