Ilyen lesz a negyedik évad DVD-borítója

Legalábbis a Season 4.0-é, ami október hatodikán érkezik az európai régiókba. Rendszerint ezek a kiadások nem olyan gazdagok, és valószínűleg a korai megjelenésnek is betudható, hogy hozzánk mindenféle extra nélkül érkeznek a lemezek. Az amerikaiaknak az év végéig várniuk kell, de legalább telepakolják nekik mindenféle ínyencséggel az anyagot.

Megjelent egy interjú Michael Rymerrel, a Battlestar Galactica #1 rendezőjével, a blog rendszeres olvasóinak túl sok újdonság nem hangzik el benne, de az ő meglátása bizonyos dolgokról mindig érdekes. Kicsit továbbviszi az amerikai valósággal vonható párhuzamokat a sorozatban, amit szerinte is sikerült meglepően ügyesen interpretálniuk. 

A Battlestar-díszletek aukciós oldalán a BSG Wiki készítője írt a vezérlőterem koncepciórajzairól, amelyek meglepően hasonlítanak a valós végeredményre is. Annyiban Star Trek-szerűbbnek képzelték eredetileg a CIC-t, hogy a tervezőasztal körül nagy karosszékek helyezkednek el az ábrákon. 

Az IGN a Dollhouse kapcsán interjúvolta meg Tahmoh Penikettet, és kitértek a BSG-től vett nehéz búcsújára és a nemrég bejelentett TV-filmbeli megjelenésének lehetőségére is, valamint a két nagy producer, Ron Moore és Joss Whedon közti hasonlóságokra. 

A sorozat ifjú zeneszerzője, Mackó McCreary az International Musician címlapjára került, és egy jó kis cikket is közöltek róla, amelyből kiderül, kinek a köpönyegéből bújt ő elő, illetve mik is voltak a legmeghatározóbb élmények, amelyek őt a komponistai pályára sodorták. És ha valaha elgondolkodtál azon, hogy hol talál olyan embereket, akik meg bírnak szólaltatni mondjuk egy dudukot vagy uilleann sípot (hogy csak két egzotikus hangszert említsek), akkor arra is megkapod a választ.