Egy jelenet a mai részből

A múlkor elhamarkodottan posztoltam a lelkes rajongók videóját a New York-i Comic Conról, ugyanis a SciFi.com maga is kirakott egy élvezhető minőségű felvételt a Battlestar Galactica-beszélgetésről. Nagyon sok szabadidővel rendelkezőknek és hárdkór fanoknak itt a link a nettő ötvenegy perces anyaghoz.

Aki kíváncsi a BSG három jócsajára Harley Davidsonokkal a háttérben (bénán befotózott képeken), az kattintson ide.

A Tahmoh Penikett rajongói blog (igen, ilyen is van) a kedvenc faszijukkal készített interjút szkennelte be egy másik újságból, amely, azt hiszem spoilermentes, és inkább arról szól, hogy hogy is ragadt a sorozatban Helo a minisorozat után, ahol eredetileg elvarrottnak tekintették az ő szálát, és hogy milyen megpróbáltatásokon ment keresztül a forgatások során.

Ha már megpróbáltatásoknál tartunk, a Man of Your Dreamsben ősztől látható Michael Trucco a közelmúltbeli autóbalesetével kapcsolatban adott interjút interjút egy újságnak (amit természetesen beszkenneltek). Jó csúnyán néz ki benne a műtét után, szóval ha valaki kíváncsi, milyen egy ember, miután túlélt egy gyakorlatilag halálos ütközést, az kattintson ide. Spoilerek itt sincsenek.

Húsz percig próbáltam valahogy embeddelhető videót varázsolni a freeblog számára, de végül feladtam, és három másodperc alatt megcsináltam az egészet az IndaVideóval, az eredmény egy jelenet az Escape Velocity című epizódból a tovább mögött. Egyébként a bsg.cz-től van, csak nem akartam linkelni, mert későbbi epizódokra is vannak spoilereik, amiket nem mindenki akarhat látni.

Közvetlenül ezalatt a jelenet alatt látható a legutóbbi epizód What the Frak-es összefoglalója, úgy tűnik, rendszert csináltak belőle.

Escape Velocity sneak peek:

The Ties That Bind recap: