A legújabb promók egy csokorban (UPDATE)

UPDATE: Meggyűlt némileg a bajom ezzel a YouTube-bal, ugyanis valahogy a promócsokor elejére került az a videó, amit én spoileresnek véltem. Hogy ha ezzel valakinek elrontottam volna a szórakozását, sajnálom, véletlen volt. Most javítottam a hibát, sőt, a lista elejére helyeztem egy Roslin-központú reklámot, tessék megnézni, kiváló.

A múltkorihoz hasonló módon megpróbáltam egy lejátszóba belesűríteni azokat a karakterpromókat, amelyek a héten kerültek adásba a Sci Fi Channelön. Szerintem a kelleténél élményrontóbbak is. Ezen kívül fölkerült a YouTube-ra a HypaSpace legutóbbi műsora is, amelyben szintén van pár új jelenet, de sok spoilertől nem kell tartani.

Ezeken kívül néhány rövidhír alul.

 

Mark Verheiden jelenti a blogján, hogy épp az utolsó, szám szerint kilencedik forgatókönyvén dolgozik a Battlestar Galactica számára. A biztonság kedvéért elmagyarázza azt is, hogy valóban tizenegy rész készült el eddig a negyedik évadból, ám abból tíz kerül csak adásba most tavasszal, és az utolsó tízet egyben adják majd le valamikor. Szomorúan közölte a hírt, hogy egy híres rendező nemrég mondta vissza a felkérést a Battlestar Galactica rendezésére, mert maga is rajongója a sorozatnak, és nem akar semmit sem megtudni a történetről az epizódok adásba kerülése előtt. Kíváncsi lennék, ki volt az, talán egyszer majd kiderül egy podcastból vagy valahonnan.

A Television without Pity, azaz a magyar hogyvolt blog eredetije nemrég postolt egy BSG témájú videót a "No Prior Knowledge" című rovatában, amelyben egy-egy munkatársuk beszél valamilyen produkcióról, anélkül, hogy bármit is tudna arról. Az ürge ebben megjósolja a negyedik évad eseményeit, bár ő maga egyik korábbit sem látta. Nem is annyira emiatt vicces a videó, hanem a megvalósítása miatt. Nem szabad kihagyni az olyan poénokat, mint amikor néhány stábtag megpróbálja emberi hangokkal reprodukálni a BSG főcímzenéjét. Én feküdtem.

A Tahmoh Penikett-rajongói oldal közzétett egy újságban megjelent interjút a kedvencükkel, amelyben Helóról és a negyedik évadról beszél, plusz van pár képük is, de ennyi.