Kivágott jelenetek és spoilerek

(Befrissítettem az előző, promós bejegyzést is, mert előkerült egy új roslinos videó is.)

Kábé egy hónapja írtam már egy bejegyzést a harmadik évad kivágott jeleneteiről, most az a különbség, hogy nem csak egy linket tudok adni, hanem rögtön prezentálhatom is a videók többségét. Sajnos ezek eléggé múlandó dolgok a YouTube-on, csak idő kérdése, hogy letöröljék őket, úgyhogy gyorsan ajánlom mindenkinek őket megtekintésre, aki nem találkozott volna velük a battlestargalacticadvd.com oldalon. A postot folyamatosan frissíteni fogom, ha új videóra akadok vagy valamelyiket törlik, úgyhogy érdemes figyelemmel kísérni.

Alant pedig a HypaSpace legutóbbi adásából láthattok egy részletet, amely a Battestar Galacticával foglalkozik. Ismét csak a korábban is látott interjúikat folytatják, és kevéssel kiegészítik a már bemutatott jeleneteket is a negyedik évadból. A legtöbbet ez alkalommal Baltarról tudunk meg, úgyhogy aki kerüli a vele kapcsolatos élményrontókat, az ne nézze meg!

Ezeken kívül az io9 tartogat az olvasói számára némi vadonatúj spoilert, nagyon vigyázni kell velük, mert már a cikk címe is az, hogy "A negyedik évad legsokkolóbb jelenete". Aki mégis kíváncsi rá, itt elolvashatja.

Tehát akkor, a videók, sorban az Occupationből, a Heróból, a Taking a Break from All Your Worriesből és a Crossroadsból (vigyázni kell, ezek elég halkak):

Itt pedig a HypaSpace adása (ez már elég hangos):

Ja, a ritkán erre járóknak szólok, hogy a hétvégi baltaros-sixes kép lecserélődött a címsorban. Immár az Unfinished Businessből látható egy jelenet, amit nem volt egyszerű elkapni.