Mary McDonnell új szerepben

Jane Espenson meglebegtette, hogy legalább egy meleg karakter biztosan lesz a Caprica című előzménysorozatban. Még szép, hiszen 2009-ben el se lehet képzelni enélkül tévés produkciót.

Mary McDonnell egy több epizódos vendégszerepre szerződött le a The Closer (nálunk A főnök) című sorozathoz. Egy rendőrszázadost fog játszani, aki konfliktusba kerül a Kyra Sedgwick által játszott főhősnővel. A sorozatot kedvelik az Emmynél, Sedgwicket három egymás követő évben is jelölték a legjobb színésznő kategóriájában, úgyhogy szoríthatunk, hogy olyan szerepet írjanak McDonnellnek, amely esélyessé teheti a vendégszereplők között. Az érdeklőknek javaslom Ysu blogját, biztosan pontosabb részletek is napvilágot látnak majd ott a szereppel kapcsolatban.

A Battlestar Galactica szereplőinek további projektjeiről a comment:com válogatásában lehet tájékozódni.

Ron Moore elmondta a Virtualityről, hogy a Fox mindig is úgy gondolta, hogy számukra elég rizikós egy ilyen stílusú sorozat. Tetszett nekik és támogatták, de az elejétől fogva kijelentették a készítőknek, hogy ne lepődjenek meg, ha nem találnak neki helyet a műsorstruktúrájukban. Érdekes és ambíciózus darabnak nevezte a Virtualityt, ami eltér a Foxtól megszokottaktól, és ez nem feltétlenül jó egy csatornának.

Ilyen jelenetek lettek kivágva a Daybreakből: egy Boomer-flashbackben láttuk volna Helóval és Tyrollal, amikor még zöldfülű volt. Ekkor csókolózott először Tyrollal, és ekkor tetszett meg Helónak. Egy jelenetben Tyrol és Starbuck elújságolta volna Adamának, hogy vinni szeretnék Anderst a CIC-ra, és az admirális először hevesen ellenkezett volna. Volt még néhány plusz jelenet a sztriptízbárban is Ellen és Tigh között, ezek is mind rajta lesznek a bővített DVD-kiadáson, a többség azonban nem új anyag lesz, csak a látottak hosszabb változatai.