Ilyen Esküdt ellenség lesz Jamie Bamber

Jamie Bamber jövő héttől a Law & Order című sorozatfamília Egyesült Királyság-beli változatában lesz látható, méghozzá főszereplőként, eredeti brit kiejtéssel. Az Apollo-fanoknak a tovább mögött elrejtettem a Law & Order: UK promóját, előre szólok, jó sokat szerepel benne a színész.

A vicces csaj megpróbálta a lehetetlent, és összefoglalta a No Exit történéseit másfél percben.

Lusta disznó vagyok, és egyelőre nem csinálok összefoglalót a cylon történelemről. Majd jövő héten, hogy ne kelljen kétszer dolgozni, ha úgy alakul. Addig is olvasgassátok ezt a két remek gyűjteményt Ysu és sixx kútfőjéből. Hogyha kurva sok időm lenne, leülnék a Google meg a Battlestar Wiki elé, ahogy régen, és összegyűjteném az összes eddig elhangzott infót és ellentmondást, de egyelőre erre nincs túl sok remény. 

Elszámoltam magam kicsit az epizódokkal: igaz, a finálé (Daybreak) háromórás lesz, de úgy, hogy eleve minimum duplarésznek tervezték. Szóval a 4×19-ben megkapjuk az első egy órát március 13-án, aztán március 20-án a hátralevő két órát, egyben. Előbbre is hozták egy órával a 4×20 premierjét, már kilenckor adásba fog kerülni (előre sajnálom a Dollhouse nézettségét),tehát ha valaki élőben akarja követni, akkor nem hajnali négykor, hanem háromkor kell hazaérnie a buliból felébrednie. Mi meg reménykedhetünk addig, hogy nem valami gyorsított eljárásban ítélik el a kalózöböl tulajdonosait, különben nem lesz honnan kihajózzon EZTV atyánk szállítmánya. 

A tovább után még egy kicsit odateszünk a fájlmegosztásnak, Juraviel.Ihuan.Bedvin jóvoltából hozzájuthattok a teljes BSG-soundtrackgyűjteményhez a minisorozattól a harmadik évadig bezárólag. 

 

És akkor a RapidShare-linkek, ahonnan a filmzenéket lehet letölteni:
Egy
Kettő
Három
Négy
Öt