Baltarról és Roslinról is tudni fogjuk az igazságot

David Eick és Ronald D. Moore prezentálásával készült egy felvezető műsor a BSG4.5 elé, amely a top tíz dologról szól, amit tudnunk kell a sorozat folytatása előtt. A különkiadás január 11-én kerül adásba, utána lehet majd vadászni az interneten, addig pedig a promóját lehet nézegetni a tovább mögött. Emellett a két adamás trailer jegyében a két elnökről is készültek karakterpromók, Baltar és Roslin videóját is SevorTB szállítja, a tovább gombra kattintva őket is meg lehet tekinteni.


via Galactica Sitrep

A SyFy Portalnak van egy gigaszpojlerje, amit nem voltam hajlandó elolvasni, és óva intem az olvasók többségét is: arról szól ugyanis, hogy hogyan fog befejeződni a Battlestar Galactica. Azt hiszem, végül is az utolsó jelenetet taglalják benne, de ez is több, mint amennyit szabadna a témáról beszélni.

Battlestar Galactica két leghűségesebb és legkirályabb kritikusa, Maureen Ryan (Chicago Tribune) és Alan Sepinwall (NJ.com) is látta már a sorozat következő részét, a Sometimes a Great Notiont. Mindkét újságíró elhatározta, hogy nem fognak spoilerezni, ezért csak annyit mondtak, hogy az epizód nagyon király. Csak azt felejtették el, hogy a sajtósoknak nem azért szokás kiküldeni kópiákat pár héttel a premier előtt, mert a csatornák promórészlegét olyan kurva kedves emberek vezetik, hanem hogy a kritikáikkal netalán tovább terjesszék a sorozatok jó hírét. Mi sem spoilereket, csak némi tartalmat vártunk el az írásaitokban, drága publicisták.

Készült egy interjú Michael Hogannel egy közönségtalálkozón, sajnos egy kicsit sütnek már belőle az előre csomagolt válaszok, viszont ez a kép a két egyszemű cylon találkozásáról nagyon vicces lett:

Az LA Times ebben a cikkben mutatja be Tahmoh Penikett-tet, elsősorban a Dollhouse-beli szerepe kapcsán, de az elolvasása minden Helo-rajongónak ajánlott.

 

Top 10 Things:

Roslin:

Baltar: