Adama Viperben ül: kivágott jelenetek a BSG 4.0-ból

Készült egy interjú Ron Moore-ral, amelyben elsősorban a Star Trekről esik szó (főleg az első részben), de azért szóba kerül a nemrégiben berendelt Caprica is. Itt olvashatjuk RDM első nyilatkozatát a hírrel kapcsolatban:

Nagyon megörültem, amikor megrendelték a Capricát. Örültem annak, hogy a Battlestar-univerzum tovább létezhet, és hogy sokkal többet játszhatok ebben a világban, mint gondoltam.

Eleinte nagyon is különálló projektekként kezeltem őket, egész más hangulattal és érzésekkel, és sosem kapcsoltam őket össze fejben.

Amikor azonban jött a hír a megrendelésről, már befejeztem az utómunkálatok java részét a Galactica hátralevő epizódjain, így végre ismét lett valami, amire bizakodva tekinthetek előre, és amire azt mondhatom, "Ez igen, tényleg van még több elmesélnivaló ebben a világban.

Megint irigykedhetünk az amerikaiakra, ugyanis a portlandi Cort & Fatboy podcastoló csapata vetítéseket szervez a BSG hátralevő részeire, és sikerült meghívniuk az elsők között Mark Verheident, hogy együtt nézze velük végig a saját epizódját, és netalán válaszoljon pár kérdésre is. Azért annyit elárulhatok, hogy a magunk módján lehet, hogy mi is megpróbálkozunk valami hasonlóval

Ne feledjétek, a mai nap webizód-nap. Ma este karácsonyi bevásárolok, úgyhogy kicsit késni fog a poszt, de figyeljétek az itteni kommenteket, hátha Szaby ismét megörvendeztet bennünket.

A tovább után beágyaztam két kivágott jelenetet, amelyeket a bsg.cz-től szereztem be. Az elsőben Sam Anders azt se tudja, ki kivel van, a másodikban pedig az admirális gyakran emlegetett viperes kirándulása látható, amelyet Starbuck miatti dühében követett el.