Promófotók a BSG 4.5 premierjéből

Burjánzanak az év végi top akármis listák a különböző magazinokban, a Time Out szerint például a BSG az év legjobb sorozata, a Time szerint csak a nyolcadik, az LA Times pedig úgy véli, az egyik legjobb tévés momentum volt a Föld megtalálása.

Folytatódik Katee Sackhoff Q&A sorozata a scifi.comon, ezúttal nem túl érdekes, de legalább ő szép, és megtudjuk, hogy 22(!) évesen jelentkezett Starbuck szerepére.

Edward James Olmos olyan jó fej, hogy egy fanok által szerkesztett oldalnak, a Galactica.TV-nek adott interjút telefonon, amit a készítők alávágtak egy YouTube-videónak, úgyhogy itt tök jól meg is lehet hallgatni, újdonságot ugyan nem mond, de a sztorijai és a véleménye mindig érdekes. Egyébként a fansite-on is érdemes szétnézni, néha csak úgy készítenek egy interjút valamelyik mellékszereplővel, és csupa egyedi tartalmuk van.

Van itt egy új promó, amit eddig azért nem linkeltem, mert semmi új nincs benne, de mivel már mindenhol megjelent, én sem akarok kimaradni. Na jó, talán néhány ezredmásodperccel hosszabb a jelenet benne Tyrollal és a romokkal. Remélem, nem voltam túl spoileres.

Szemfüles olvasók már kiszúrták, hogy újabb klú jelent meg a You Will Know the Truth oldalon, és túl sok fordítást nem igényel, a lényeg, hogy Gaeta úgy beszél, mintha ő lenne a tudjátok-kicsoda, pedig biztos csak arra gondol, hogy tudjátok-milyen. Mindenesetre ez valószínűleg egy kurva jó jelenet lesz, és valami ilyesmire gondolhatott Jane Espenson azalatt, hogy a Gaetával történt események (és a coming-outja) a webizódokban egész más megvilágításba helyezik a cselekedeteit a 4.5-ben.

Kijött egy csomó gigantikus promókép a Sometimes a Great Notionből, tudjátok, abból az epizódból, amelyet január 16-án fogunk látni, és amelyet még a sztrájk előtt leforgattak a zseniális Michael Nankinnel. A tovább mögött a csudajó freeblogos képmegjelenítővel lehet közöttük böngészni nagy felbontásban, aki viszont Tigh ezredes minden egyes szőrszálát szeretné megvizsgálni, ide kattintson, dryope szállítja ugyanis a HD fotókat. Valamennyire spoileresek, mert például olyasvalaki is feltűnik benne, akire egy ideje nem számítottunk, de amúgy nagyon jók.