Mark Verheiden felkészít minket január 16-ra

Úgy látszik, sohasem fogyunk ki a spoilerekből, pedig illene másról is írni, Mark Verheiden rövid kommentárját azonban már egy ideje tartogatom. Az író még Bradley Thompson esküvőjéről beszámolva jegyezte meg, hogy az ifjú férj és a partnere, David Weddle jegyzik a Revelations után következő részt is (Sometimes a Great Notion), és ha már itt tartott, elárulta, mire kell számítanunk. Konkrét élményrontásról szó sincs, de engem azért meglepett, amit olvastam. 

A szünet utáni első rész […] a teljes sorozat egyik legizgalmasabb, legmegkapóbb darabja. Rengeteg mindenre fény derül, és néhány fordulat sokkolni fogja a nézőket. Bazinagy, gyomorbavágós, "atyavilág, nem hiszek a szememnek" dolgokról beszélek. És ez még csak a kezdet…

Bónusznak linkajánló: a comment:comon is megjelent a Catch the Frak Up! c. összefoglaló videó, erre az olvasók összevesztek, hogy ez most egy jó sorozat-e vagy sem. Érdemes beleolvasni, vitába szállni már annál kevésbé. Itt meg egy interjú van Jane Espenson írónővel a webizódokról, minimális spoilerrel.