Ron Moore és Katee Sackhoff vendégszerepel

Most, hogy az elmúlt fél nap kitartó gyakorlása után profik lettünk IP-hamisításban, itt az ideje megnéznünk az [adult swim] csatorna weboldalán a Robot Chicken című animációs sorozat új epizódját. Ebben Seth Green (akit… nos, jóformán mindenből ismerhettek) és készítőtársa megpróbál munkát szerezni a hollywoodi tévészakma leghatalmasabb alakjaitól, Joss Whedontól, Ron Moore-tól és Seth McFarlane-től. Mindhárom producer személyesen kölcsönözte a hangját a gyurma alteregójának, és Moore halálian hozza a kiparodizált önmagát. Izzítsuk a tegnap bemutatott programot, és röhögjünk hangosan a vérszomjas gyurmaproducereken!

A comment:comon meg lehet nézni, milyen barbie-babát gyártottak Number Sixből, amit ráadásul potom 1200 forintért dobálnak utánunk. Egyébként pilótába öltözött Lee Adamát meg Sam Anderst és egy csomó mást is lehet kapni még az amazonon, de érdekes módon ilyen olcsón egyiket sem. 

A második videót, amelyet szintén a Galactica Sitreptől loptam le, már hagyományos módszerekkel is megtekinthetitek, ugyanis ez a Kés/alatt következő évadjának trailere, amelyben Katee Sackhoff egy elég jelentős szerepet fog játszani, és a jelek szerint tök másképp, mint Starbuckot. A tovább mögött rejlik az anyag, igaz, nem sokat látható benne a színésznő, de érdemes lehet megtekinteni azoknak is, akik nem követik a sorozatot.