Gyúrjunk január 16-ra tizenhárom perces hogyvolt-videóval

Újra itt a vicces csaj, aki a negyedik évad előtt is felfrissítette a memóriánkat BSG-ügyben, és most, ha lehet, még viccesebb. Tizenhárom percben összefoglalja nekünk az eddigi történéseket a minisorozattól kezdve a Revelationsig, mi meg röhöghetünk az olyan beszólásokon, amelyeket a Television Without Pity írói is megirigyelnének. Ha lehet, akkor majd embeddelem is az anyagot, de egyelőre itt a link, tényleg kár kihagyni.

Közben itt a You Will Know the Truth legújabb tippje is, ezúttal az eddigieknél is sejtelmesebb, ha lehet így fogalmazni. Egy jelentről van szó a The Road Less Travelledből, amellyel talán ismét az volt a céljuk, hogy néhány mondatot új megvilágításba helyezzenek. Vagy nem.

A Time összehozott egy listát az év tíz legjobb sorozatepizódjából, az első helyen pedig valamilyen okból a Lost landolt, de kárpótlásul a Shield fináléja és a Wire utolsó előttije követi, majd hatodik helyezettként felbukkan a nagyszerű Revelations is a Battlestarból.

UPDATE: Egy magyar BSG-rajongó (innen is kalapemelés sasnak) tette föl a szóban forgó 13 perces összefoglalót a freevlogra, és mivel még a youtube-ra is csak több részletben került föl a cucc, ezt ágyazom be a tovább mögé.