Nagy titokra derül fény a BSG-webizódokban (apdét)

Elnézést a mostanság jellemző szűkszavúságomért, hírekből és az időmből is kevés van, a webizódokkal kapcsolatban azonban egy felettébb érdekes dologra derített fényt az Ain't It Cool News.

Először is kezdjük a jó hírrel: a pár perces szösszeneteket valóban január 14-én vetítik le a Sci Fi Channel műsorán, de attól még nem hazudtolják meg a "webizód" definícióját: jövő hónaptól lehet online megtekinteni a tíz részt, amelyek a The Face of the Enemy címet fogják viselni.

Ebből máris lehet következtetni arra, hogy kik lesznek a középpontban, de az AiCN spoileres értesülése ennél is több szart kavar fel, ezért azt kifehérítem: két ismert, rendszeresen látott visszatérő szereplőről ki fog derülni, hogy homoszexuálisok. Nem ám úgy, hogy odaböknek valami homályos utalást, hanem premier plánban. Idézem: "Full-on making out was apparently part of the fun." Ráadásul az érintettek férfiak. Na lehet tippelgetni a kommentekben, a szokásos előírások érvényesek.

Frissítés van: a spoilerrel kapcsolatban írt a Galactica Sitrep is, és nekik sikerült leleplezniük az érintetteket. A kommentekben kifejtem.