Gigaszpojlerek Aaron Douglastől

Aaron Douglas, Tyrol megszemélyesítője interjút adott a BSG-sek egyik kedvenc podcast-műsorának, a Cort and Fatboynank, ahol már nem először látnak napvilágot jelentős információk. A színész egy kicsit összekeveredett az epizódokkal, ugyanis a Revelations utáni epizódot, a Sometimes a Great Notiont (amelyet még a sztrájk előtt forgattak) hitte a félévad fináléjának, és úgy beszélt róla, mintha már lement volna a tévében. Legalábbis ezt állítja a Galactica Sitrep, ahonnan el lehet navigálni a podcastig, ha valaki vevő a masszív élményrontásra. A SpoilerTV volt olyan kedves, és kigyűjtötte az interjú lényeges momentumait az olvasóinak. A kommentekben kéretik a szokásos diszkrécióval kibeszélni a dolgokat, mert ezeket talán sokan el akarják kerülni.

A Sci Fi Wire bejelentette, hogy potom ezer dollárért lehet kapni óriási, villogó szemű cylon Raidereket, de sietni kell a bevásárlással, mert csak ötszáz példány készül a műből.

A sorozatjunkie-n meg lehet tekinteni, milyen kategóriákban nyert a Battlestar Galactica a Television Without Pity oldal saját díjkiosztóján, a Tubey Awardson. Ha már az Emmyn nem.