Befejeződött a Battlestar Galactica forgatása

Ezen a héten ért véget a Battlestar Galactica pályafutása Vancouverben, Michael Rymer kimondta az utolsó "Cut!"-ot a díszletek közt, közel öt évvel azután, hogy elhangzott a szájából az első "Action".

Pénteken este tartották a búcsúbulit, a wrap party-t, amit minden évad és félévad végén megismételnek, amikor kis szünetre megy a stáb, és amikor mindenki tiszteletét teszi a kanadai városban, kezdve a színészektől a vágókon át a pénzemberekig, még azok is, akiket a munka egyébként sosem szólított oda. Most már talán soha nem is térnek vissza. 

Mark Verheiden szólalt meg elsőként a búcsúzó stábtagok közül, az alábbi gondolatokkal fejezve be az írását:

Íróként a legjobbat kellett kihoznunk magunkból, egy olyan környezetben, ami lehetővé tette, hogy érzelmi, politikai és vallási témák sokaságával foglalkozzunk. Plusz robotokkal, űrhajókkal és lövöldözésekkel. A régi mondás, hogy "nem tudod valaminek az értékét, amíg nem veszítetted el", egyesek számára igaz lehet, de én már csináltam ezt annyi ideje, hogy tudjam, mennyire ritka és csodálatos adomány volt. És mindörökké hálás leszek Ron Moore-nak, David Eicknek, a Sci-Fi Channel és az NBC/Universal embereinek, a fantasztikus színészeinknek és stábunknak, és különösen az írótársaimnak, hogy mindezt egy egyszeri és megismételhetetlen lehetőséggé tették.