Heti hírösszefoglaló

Bátortalanul a "heti" jelzőt ragasztottam a mai hírcsomaghoz, mert a hosszú hétvégi non-stop kocsmázás óta nyomom az ágyat, és nem tudom, mikor lesz kedvem megint írni. Azért igyekszem.

Ha valaki kíváncsi, milyen a Battlestar Galactica-logóval és "Frak me" felirattal díszített szexis cuccban éneklő Lucy Lawless, az kattintson ide és ide.

A képen látható hölgyet Paula Malcolmsonnak hívják, és ő fogja alakítani a Caprica című spin-offban Amanda Graystone-t. Közben készül a Warehouse 13 is, igaz, már Ron Moore és Jane Espenson nélkül.

Az alatta levő képen Esai Moralest láthathátok, aki nem mást, mint Joseph Adamset fogja játszani. Korábban a Jerichóban láthattátok.

Videókért az új cylonokkal készült interjúkkal tessék ide és ide kattintani.

Ron Moore interjút adott egy online vallási magazinnak a Battlestar Galactica vonatkozó témáiról, érdekes.

A Boston Now Edward James Olmosszal készített interjút, kifejezetten a BSG-vel kapcsolatban.

A Futon Critic a legutóbbi epizód írójával, Mark Verheidennel ült le beszélgetni, jó alaposak voltak, mit ne mondjak. A ComicMix is megcsinálta a heti Q&A-jét, hivatkoztam rá a mustrámban, de közlöm a linket is.

Mostanában fejeződik be Jane Espenson legújabb és egyben utolsó epizódjának forgatása Vancouverben.

Katee Sackhoff hajtott egy szerepre a Helyszínelőkben (ha jól tudom, Jorja Fox helyére került volna, ő az a csaj, akinek tíz perc szünet van az elülső két foga közt), de végül a stúdió és Jerry Bruckheimer megvétózták a dolgot.

Az Ain't It Cool James Callisszel és Bear McCrearyvel készített interjút a múltkori Battlestar Galactica-koncertek előtt, jó hosszú és kimerítő lett, plusz kiderül belőle, hogy Frank Darabont, a rendező is ott volt az eseményen.

Mark Stern, a Sci Fi Channel alelnöke elvégezte helyettünk a fejszámolást, és bejelentette, hogy június 13-án távozik a BSG, és a 2008-2009-es szezonban fog visszatérni. Ez idén ősztől jövő tavaszig tart, amiben bárhol röhögve elfér tíz epizód, úgyhogy nem vonnék le túl nagy következtetéseket.