Így néz ki egy BSG-koncert…

…amikor James Callis énekel.

Igen, tegnap lezajlott az idei első "Music of Battlestar Galactica"-koncert Bear McCreary vezénylésével, és erről töltöttek fel egy videót a YouTube-ra. Tipikus kézikamerás minőség, vagyis iszonyúan rossz a hangminőség (most már kicseréltem egy jobbra), a kép viszont egész kivehető, a kép viszont egész kivehető. A Spooky című számot a BSG-banda játssza, és James Callis, azaz Baltar énekli, ezért tartottam fontosnak kiemelni, és beilleszteni a tovább mögé.

UPDATE: szerencsére jönnek még újabb videók, a mostanin például a Black Marketet nyomján Bearék. Nem láttam még karmestert, aki úgy ugrált volna a koncertjén, mint egy rockénekes. Óriási a felvétel, kiváló a hang is. A tovább mögött szintén látható.

A harmadikat már nem illesztem be, pedig kihagyhatatlan, mert egészen közelről láthatjuk benne a zenekart, és néhány recsegős-ropogós felvételen kívül egész élvezhető benne a legtöbb dal. Én például megőrültem az Adama Fallsért és a Wander My Friendsért. Ja, és Baltar jól láthatóan nem csak énekel, hanem billentyűzik is.