Szósaláta reggelre

David Eick legújabb videóblogja a cylonokról szól, az őket alakító színészeket, valamint Ron Moore-t és Jane Espensont kérdezik meg a témáról. 

Bear McCreary interjúkat készített az öt utolsó cylonnal, és a No Exit és a következő epizód zenéje helyett ezekről ír ebben a két hétben. Most Michael Trucco, Rekha Sharma és Aaron Douglas válaszolnak a kérdéseire és sztorizgatnak jókat.

A Sci Fi Wire Kate Vernont faggatta, állítólag masszív spoilerekkel, hát én nem vettem észre, de azért szólok. 

Tahmoh Penikett a New York-i Comic Conon beszélt a BSG befejezéséről, a SpoilerTV tette közzé a videót, de ez kivételesen nem túl élményrontó. 

Ha már itt tartunk, Helo a No Exit előtt egy órával debütált a Dollhouse-ban, és kellemes meglepetés volt a játéka. Ennyit a premier pozitívumairól. 

Tricia Helfer Jimmy Kimmelnél járt, itt lehet megnézni az eredményét. Igazából nem érdekes, de Tricia baromi jól néz ki benne.

A Galactica Sitrep annyi videót gyűjtött össze Edward James Olmosszal kapcsolatban, hogy kigyűjteni is nehéz, ezért csak linkelem: ezen a linken megtekinthető néhány interjú és egyéb videó a BSG Adamájával, köztük egy reklám, amelyben szerepelt, illetve a Galactica intrója a Miami Vice zenéjére. 

Ha mások is ugyanannyira bírják John Cavil egzisztencialista monológját, mint én, viszont lusták újra és újra elővenni a legutóbbi epizódot, akkor nekik készült ez a YouTube-videó