4×13 – The Oath kanadai promó

Megérkezett a kanadai Space csatorna promója a pénteki epizódhoz, a Galactica Sitrep szerint brutálspoileres, úgyhogy én meg se néztem. Ha tévednék, akkor értesítsetek a kommentekben, egyébként meg tessék óvatosan hozzászólogatni.

A tovább mögött ezen kívül Ausiello legújabb spoilerei olvashatók az epizódról.

Az infók Ausiellótól:

Question: Any Battlestar Galactica spoilers? — Paul Ausiello: This Friday’s revolt-themed episode is the best of the season so far. Of course, it certainly couldn’t be worse than the painfully tedious and self-indulgent art film that we had to sit through last week. What a colossal dud that was. But back to this week’s ep, Adama and Roslin finally decide to take their relationship public when they suck face in front of the entire fleet. The PDA is greeted with a mix of “awwwws” and “ewwwws.”

Magyarul:
Az e pénteki forradalmas epizód az eddigi legjobb az idényben. [Itt egy kicsit szidja az előző részt]. Ezen a héten Adama és Roslin végre úgy döntenek, hogy nyilvánosságra hozzák a kapcsolatukat azzal, hogy a teljes flotta szeme láttára csőröznek. Az eseményt áhítatos “óóóó”-k és undorodó “úúúú”-k kísérik majd.