BSG-vetítések január 19-től

Azt hiszem, egy örömteli hírrel szolgálhatok azoknak a rajongóknak, akik Budapesten és a környékén élnek, illetve kellőképpen elhivatottak: a január 16-án startoló félévad megtekintésére csoportos vetítéseket szervezünk. Terveink szerint minden héten hétfőn fog sor kerülni a közös videózásra, így addig a türelmetlenek otthon megnézhetik a szombati termést, és remélhetőleg CicMax jóvoltából a felirat is elkészül, mire összeülünk. 

Mivel az első időpont, január 19. még messze van, ezért csak az előzetes tervekről tudok beszámolni: egy kedves barátom jóvoltából a III. kerületben sikerült helyet találnunk a találkozóval egybekötött epizódnézésre, de pontosabbat a helyszínt illetően nem tudok és nem is fogok mondani a blogon. Akinek a helyszín nem esik túlságosan messze, és kedvet érez hozzá, arra este hét órakor számítunk, körülbelül fél nyolckor kezdődő vetítésekkel. Utána este tízig még meg is beszélhetjük a látottakat-hallottakat.

A helyszínről annyit, hogy a férőhelyhiánytól nem kell tartani, és relatíve jó hangrendszer áll majd a rendelkezésünkre, a projektorhoz viszont nem fogjuk erőltetni a 720p-s vagy jobb felbontású változatokat (na jó, egy próbát azért talán teszünk). Fogyasztási lehetőség ott nem lesz, hozott anyagból azért lehet dolgozni, csak diszkréten, kulturáltan. Részemről inkább egy utána bekövetkező sörözésre tartogatnám az energiáimat. 

Nos tehát, aki két hét múlva kedvet érez ahhoz, hogy néhányadmagával együtt hüledezzen, "frak"-eljen, rázza az öklét a vetítővászonra és szidja Ronald D. Moore-t, az kommenteljen egyet ide úgy, hogy érvényes e-mail címet ad meg* a neve után, és akkor mindenkit egyesével felkeresek, és elmondom a Terms & Conditions apróbetűs részét is, azaz a helyszínt és a rá vonatkozó további apró kéréseket. Egyébként nem szupertitkos börtönbe megyünk, úgyhogy nem kell tartani, csak az a jó barátom, aki szervezte számunkra a helyet, érthető okokból azt kérte, hogy ne verjük azt nagydobra. 

* az e-mail címet nem kell beírni a kommentdobozba, csak az előtte található mezőbe, és úgy nem jelenik meg sem a bejegyzésben, sem a kommentekben, nem fog felbukkanni pornóoldalakon, csak én látom, meg gondolom mr. a, de őt meg nem érdekli.