Megjöttek a DVD-extrák

Most már napok óta csak erről írok, de hát mit tegyek, ha dőlnek az infók: mozesnek innen is köszi, hogy megírta, már letölthető a BSG4.0 egyórányi kivágott jelenete, érdemes valami ilyesmit beírni a kedvenc keresőnkbe: Battlestar.Galactica.S04E01-E10.Deleted.Scenes.DVDRip.XviD-iNGOT

Addig is, amíg szivárognak lefelé az értékes bitek, az Ain't It Cool listájával üthetjük el az időt, ők ugyanis összeírták az összes jelenet és extra anyag tartalmát.

Szerencsére egy csomó mindent máris nem kell elolvasnunk, hiszen özönlik el a YoutTube-ot a videók a lelkes DVD-vásárlóktól. Közülük a tovább mögött látható Bear McCreary áldokumentumfilmje, amin még mindig képes voltam visítva röhögni (komolyan, James Callisnek minimum szerepelnie kellett volna az Office-ban), valamint a The Journey címet viselő, néhány új jelenetet is tartalmazó interjúhalom. Gyakorlatilag minden színész megszólal a sorozat végével kapcsolatban (innen származnak a korábban már beillesztett helós, starbuckos és politikai videók), és most először láthatjuk nyilatkozni a kamera másik oldalán helyet foglaló stábtagokat. Néhány momentum a Comic Conról is helyet kapott az anyagban, Ron Moore és David Eick pedig külön-külön összefoglalják a saját gondolataikat a sorozatról. A videó vége különösen hangulatos lett, ahogy mindenki egymás után elmondja a véleményét a befejezésről, elkapunk néhány utolsó pillanatot a díszletek között ("I just wrapped myself!"), végül pedig egyszerre láthatjuk majdnem a teljes színészgárdát.

"Is this the last time I say DRADIS?"

The Twelve címmel a cylonokról is készült egy összefoglaló, aminek egyelőre csak az első részét találom a YouTube-on, de gondolom csak idő kérdése, hogy felkerüljön a folytatás. Az első rész azért megtalálható a tovább mögött, rögtön alatta pedig The Untold Story – Untold címmel egy rövid hangulatkeltő a BSG4.5-höz, különösebb spoilerek nélkül. Vigyázat, a zenés dokut kivéve majdnem mindenben előfordulnak új jelenetek, de már a színészek sminkje is élményrontó lehet.

Update: a The Twelve Cylons folytatása is a helyére került (köszi, mozes).

A Sky One BSG4.5-promóját már csak linkelni merem, úgyis jóformán csak a Sci Fi-féle trailer remake-je.

Szintén csak linket kap az a videó, amely a limitált példányszámú DVD-kiadás kellékeit mutatja be. A szerencsések hozzájuthatnak a múltkori képen látható dögcédulához, néhány karakterleíráshoz és egyéb haszontalan csecsebecséhez, amikkel lehet villogni a találkozókon.

 

 

 

The Music of Battlestar Galactica:

The Journey:

The Twelve Cylons:

The Untold Story – Untold