A cylonok jól érzik magukat a Földön

Legalábbis ez derül ki Michael Trucco fotógyűjteményéből, amelyet a saját webszájtján tett közzé, többek közt az alábbi képpel is:

Jane Espenson elbúcsúzott a blogján az olvasóitól: mostantól nincs ideje arra, hogy forgatókönyv-írási tippeket adjon, pontosabban sikerült kiírnia magából mindent, amit akart, már csak arra várnak a bejegyzései, hogy könyv formájában is megjelenhessenek.

Ha valaki kíváncsi, mik a Sci Fi Channel tervei a jövőre nézve, valamint hogy hogyan áradozik a csatorna egyik fejese, David Howe a Battlestar Galacticáról, az kattintson ide. Az LA Times cikkéből megtudjuk, hogy lényegében annak is köszönhető a Caprica berendelése, hogy a Sci Fi számára ez az egyetlen opció arra, hogy valamennyire fenntartsák azt a képet magukról, amely a BSG-nek köszönhetően alakult ki: vagyis hogy ők nemcsak a B-kategóriás horrorokat és az olcsó sci-fiket ismétlő csatorna, hanem az ország öt legnézettebb kábeladójának egyike.

Korábban már írtam Katee Sackhoff szerepéről a Kés/alattban, amelyben végül Rose McGowan váltotta le őt, mégis láthatjuk Starbuckot a sorozatban. Arról van szó, hogy a mostani évad végét a WGA-sztrájk után forgatták le, amikor Katee még ráért, a következő évad elején pedig vissza akarták hozni a karakterét, Teddy Rowe-ot, viszont a színésznőt már más munka kötötte le, ezért ugrott a helyére McGowan.

Avan JogiaA MediaBlvd magazin egy interjút közölt le a Caprica egyik ifjú színészével, a Ben Starkot alakító Avan Jogiával. Sok szó esik a BSG prequeljéről is, némileg spoileresen, de aki tájékozott a témában, azt nem fogják meglepetések érni. Az interjú láthatóan nem mostanában készült, de a fiú már akkor alig várta, hogy berendeljék a Capricát.

Van a BSG The Truth címen futó trailerének egy még rövidebb változata is, ami csak annyit érdemel, hogy linkeljem, mert új jelenet talán nincs is benne.

Katee Sackhoff élesztette újra a scifi.com/battlestar oldalon futó Q&A videósorozatot, és igaz, csak pár kérdésre válaszolt első alkalommal, de azok annál érdekesebbek voltak. Ide tessék kattintani az anyagért.