Exkluzív: csillagközi élményromboló következik

Egy kedves olvasónk és kommentelőnk, forensicirulan, akit a BSG-találkozóról is ismerhettek, hihetetlen dolgot fog nektek a következőkben mesélni. Neki köszönhetően olyan spoilerekhez juthatnak a kíváncsi olvasók, amilyenre még a külföldi első-kézből-értesülünk-mindenről sajtósok sem tették rá a kezüket, az ő leveléből – melyet utólagos engedelmével beszúrtam ide – mindjárt ki is derül, hogyan lehetséges ez.

Szóval az az újság, hogy van pár ismerősöm a Vancouver Film Schoolban akik (legyenek névetelenek) nem rég találkoztak Aaron Douglas-szel (és lerészegedtek vele, ami mellékes, de basszus, lettem volna az ő helyükben), és képesek voltak kihúzni Aaronból jó pár spoilert. […]

Szóval a tovább mögött következő információk olyanok, amelyeket még azok a szerencsések sem mertek közszemlére tenni, akik együtt sörözhettek egy BSG-színésszel, nehogy valami baj érje őket. Szerencsére forensicirulan is úgy érezte, hogy minket itt, a tenger innenső oldalán nem érhet baj, ezért elküldte nekem ezeket a titkokat, amelyek valóban teljesen új történésekről rántják le a leplet. Hálás köszönet még egyszer a töménytelen információért.

A tovább mögött tehát külön-külön elolvashatók a kevésbé és a nagyon élményrontó spoilerek (plusz egy Adama-Roslin szekció csak szurkolóknak), köztük néhány tényleg nagyon ütőssel, úgyhogy vigyázat. A szöveg angolul lesz, mert én sem akartam elovasni mindent, de ha valaki venné a fáradságot, azt meghálálnám azzal, hogy beillesztem a posztba a fordítását.

 

 

“szóval három szekcióba fogom sorolni ezeket: Kicsi Frakkin’ Spoilerek és Nagy Frakkin’ Spoilerek. Igazándiból az összesnek a fináléhoz van köze. Kezdjük a kicsikkel. Adamának és Roslinnak saját szekciója van a végén, mert történet is tartozik hozzá.

Kicsi Frakkin’ Spoilerek

– Starbuck és Apollo számára tökéletes a befejezés. Illik rájuk. Aaron nem beszélt sokat róluk (talán, mert kicsit e volt rúgva, az igazat megvallva), de azt mondta, hogy a befejezés tökéletes nekik. Sokat használta a tökéletes szót.

– A Revelations utolsó 10 perce rettentően fontos. Nézzétek meg újra. Folyton ezt mondta. Újra és újra és újra. Illetve, először 10 másodpercet mondott, aztán rájött, hogy a rossz szót használta.

– A befejezés tökéletes. Tökéletes, tökéletes, tökéletes. “Annyira boldog, amilyen boldog a Battlestarlehet.” Amikor Aaron olvasta, sírt. Két oldalt elvitt Marynek a forgatásra és megmutatta neki, amire ő is elkezdett sírni.

– Az első promóban lévő jelenetet, amiben Adama két fegyverrel lő, három napig tartott leforgatni, és Aaron azt mondta “NEVETSÉGES volt.”

Nagy Frakkin’ Spoilerek

– Starbuck halott. Aaron ezt sokat elismételte. “Halott. Starbuck halott.”

-Az Föld. Aaron: “Azok a srácok Portlandben elcseszték amit mondtam! Nézzétek újra az utolsó tíz percet. Megnéztétek az utolsó tíz percet? Totálisan azt mondták, amit én nem mondtam. De az utolsó tíz perc elmondta, amit tudni akartok.”

– “Chief egy egész faj atyja.”

– Mary a fináléig ott volt a forgatásokon. Laura ott lesz egész végig. Könnyek fognak hullani.

– Amikor utoljára látjuk Chiefet a fináléban, az lesz az utolsó alkalom amikor majd látni akarjuk őt. Az ő történetének a vége annyira lezárt, hogy már semi mast nem akarunk tőle.

– A tengerészek Sharon erőszakolós jelenetéből a Ressurection Ship: Part 1-ból visszatrének – ezt a spoilert a csapos mondta, LOL.

– Az nem Aaron hangja azelső promo végén, amelyik azt kérdezi, mennyit ér az emberek élete. Az Anders.

Éééés Adama & Roslin

Jen csak úgy megemlítette őket és Aaron fenemód felderült. Az arca olyan boldog lett. Nem tudott elég gyorsan beszélni. Részeg emberhez képest figyelemre méltó volt. Ezzel kezdte?

Aaron: Sírós vagy?

Én: Ordítós vagyok. [vagy ordítva sírós, IDK]

Aaron: Szerezz Kleenexet. Fektess be Kleenexbe. [zsebkendő márka]

Én: Costco mennyiségű Kleexnexre gondolsz? [Costco = Tesco-szerű szupermarket lánc odakint]

Aaron: IGEN.

Nem is kellett semmit sem kérdeznem, folyton dumált. [itt még van egy kis rész de az adalék és… három órát aludtam]"