Bradley Thomson megházasodott, de nem akárhogy

Bradley ThompsonBradley Thompson neve sok lelkes BSG-fannak ismerős lehet, aki meg olvassa ezt a blogot, annak pláne. David Weddle örök írótársa, a Revelations és az Exodus-részek társszerzője, a csatajelenetek koreográfusa feleségül vette élettársát, aki nem lehet más, mint a SciFi.com fórumokról ismert Mexichick, az amerikai rajongók régi ismerőse.

mexichickA hír Mark Verheidentől ered, aki a BSG-stáb több más tagjával együtt jelen volt az esküvőn, és a blogján beszámolt a nem mindennapi eseményről. A szertartást ugyanis – nyilván hajóskapitányi tisztségében – nem más, mint Adama admirális, azaz Edward James Olmos vezette le, az egészet egy harsány So Say We All! felkiáltással zárva.

Ne nézzetek a naptárra, nem április elseje van, ez a fickó tényleg megcsinálta ezt, így megteremtve a világ legkirályabb esküvőjét. Ha már a ünnepség plusz BSG-témánál járunk, fun factként megjegyzem, hogy Bear McCrearyt, a sorozat zeneszerzőjét egy csomó rajongó bombázza levelekkel, hogy felhasználatják-e a dalait a saját esküvőjükön/bármicvójukon/akármijükön. És ő engedi, úgyhogy hajrá, magyar fanok, ki fog először az anyakönyvvezető elé vonulni a Passacagliára?