Toplistás gyorshírek

Túl vagyunk az idei Halloweenen, amit az amerikaiak úgy ünnepelnek meg, hogy embertelen nagy tökökbe vicces dolgokat faragnak bele, és igaz, hogy a kedvencem közülük a Halálcsillag, de azért ezek a cylon Centurionok se rosszak.

Örülés van, a Hollywood Reporter magazin gondos számolgatás után kihirdette Amerika negyven legbefolyásosabb showrunnerét, és bizony bekerült Ron Moore és David Eick is. A helyezésükben sokat számított, hogy nem egyetlen, hanem kapásból két-három produkció felett is atyáskodnak, hiszen a Battlestar Galactica mellett foglalkozniuk kell a Capricával is, ahol Eick csak afféle konzultáns producer lesz, míg a The Philanthropist vezetőjeként tevékenykedik majd. A THR nem rangsor nélkül, de szigorú szempontok szerint válogatta a negyvenes listába a producereket.

A egy TV Guide-interjú Tricia Helferrel, amelyben a színésznőt a negyedik évadról és a különböző szerepeiről kérdezgetik, és elárul egy apróságot is a cylonok társadalmának jövőjéről.

Sokan szeretik a BSG-ből összevágott csinnadrattás-tűzijátékos fanvideókat, nekik szól a tovább mögé beágyazott darab, amit egyébként érdemes a YouTube-ra lapozva, High Qualityben megtekinteni.