Spoilerek Michael Taylortól

A Galactica Sitrep elkészítette a várva-várt interjúját Michael Taylorral, a BSG írójával, ami egyben azt is jelenti, hogy nemsokára az ő profilját is felállítom ezen a blogon. Mindenekelőtt azonban essen pár szó azokról az információkról, amelyeket a producer a negyedik évad hátralevő részeire vonatkozóan osztott meg velünk. Vigyázat, a következő, kifehérített részek jelentősen ronthatják a nézői élményt!

Többször esett már szó a jövőben visszatérő régi szereplőkről, hát még egy hatalmas meglepetés vár ránk: a Razorban látott őscylonok ismét fel fognak bukkanni a sorozat befejezése előtt.

Magyarázatot fogunk kapni arra, hogy az utolsó cylonok miért ébredtek tudatukra ilyen sokára, különös tekintettel a még fel nem fedett legutolsóra.

Az utolsó részekben fontos szerepet fog még játszani Boomer, akinek ezek szerint valóban sikerült elmenekülnie a felrobbanó Hubról. 

Egészen a fináléig várni kell a Lee-Starbuck kapcsolat feloldására. A pilótacsaj egyébként nem nagyon tud majd megbirkózni azokkal a dolgokkal, amelyek vele történtek mostanság, maga is képtelen lesz elfogadni őket.

A sorozat befejezése egy igazi, végérvényes befejezés lesz, ezt Michael Taylor szerint már-már nyugtalanítóan szélsőséges értelemben kell venni.

(A kép Andrew Seklir, a BSG vágójának a tulajdonát képezi.)