Új casting-hírek: eloszlatják vagy fokozzák a kételyeket?

Az io9 írója az imdb-n tartja a sasszemét, és érdekes, új szereplőket vett észre a Battlestar Galactica fináléjának aloldalán. Ugyan kiemeli, hogy a népszerű mozis szájt gyakran pontatlan az ilyen pletykák és hírek terén, de a minisorozatban megismert Prosna nevű specialista, az Epiphanies cylonbarát aktivistájaként látott Xeno Fenner, valamint a korábban is emlegetett Zak Adama feltűnése miatt akkor is felvonhatunk egy szemöldököt.

Arról is volt szó korábban, hogy egy régi epizódszereplőt, egy tengerészgyalogost kiemelnek kicsit a háttéről néhány rész erejéig, nos, az ő neve Allan Nowart, rá lehet keresni a Battlestar Wikin, hátha valakinek mond valamit. 

A bigyóblogok is felfedezték a Galactica-kinézetű számítógépházat, és óriási fotókat közöltek le róla, amelyeken még sokkal jobban néz ki a cucc, mint a jeles youtube-videóban.

Más: csak hogy jelezzem, a "Gaeta meleg" dolgot nem mi találtuk ki, itt egy példa arra, hogy a színész, Alessandro Juliani is veszi a lapot. A poén az első évad óta tartja magát, akkor egy elcseszett jelenetes videóban álmodozott Gaeta a szerelméről, Gaius Baltarról.