A globalizáció újabb szintre emelkedett

Jamie Bamber azt találta mondani a BSG-vel kapcsolatban, hogy ha nem kábeles rétegadón futna, akkor már akkora kultsorozat lenne, mint a Doctor Who vagy a Lost. Ennek ellenére mindenkihez eljutott az őrület, aki számít, rajonganak érte a mátrixos Wachowski-tesók, de Steven Spielberg és George Lucas is látták, és imádják. Spielberg úr, nem titokban kéne élvezni a műsort, hanem, teszem azt, megrendezni Ron Moore sci-fi trilógiáját, na meg összehozni Bear McCrearyt John Williamsszel.

A HDTV előnye, hogy az ember ilyen apróságokat képes kiszúrni egy videóban, mint amire Novi lett figyelmes a szombati mítingünkön. Azoknak, akik átsiklottak efölött a jelenet fölött, illetve ott sem voltak, álljon alant Novi leveléből egy részlet:

[…] Megosztanám […] a szombat esti felfedezésemet, amit az Exodus II. "minden hajó éppen megpattan New Caprica-ról" jelenetében szúrtam ki, azon a gigantikus plazmán: szóval viccesek ezek a BSG CGI srácok, hogy csak csináltak egy PAN AM utasszállító hajót, igaz PAN GAL-ra átkeresztelve! 🙂 "Bizonyítékok" csatolva


Burkolt utalás arra, hogy mikor is játszódik a sorozat?


Ma még csak itt tart a légicég