Keressük a legjobb epizódot – hatodik forduló, eredmények

Tegnap éjjel lezárult a szavazás, ezzel az elődöntők véget értek. A negyedik évad első félidejéből a legjobbnak a Revelations találtatott.

A csekély 134 szavazatból negyvenhatot zsákmányolt a félévad fináléja, őt harminckettővel követte a különutas Razor, a dobogó legalsó fokát pedig a Guess What’s Coming to Dinner érte el huszonkét vokssal. Egy egészen kiegyenlített és igazságos döntés született, hiszen kivétel nélkül remek darabokról van szó, amelyek megérdemelten érték el a helyezéseiket. A He That Believeth in Me és a Guess What’s Coming to Dinner közé eső epizódok alulmaradtak a szavazásban, ami egyáltalán nem szégyen egy ilyen mezőnyben, egyedül a The Road Less Travelled végzett nulla vokssal, amiben viszont nincs is semmi meglepő.

A Revelations a sorozat egyik legfeszesebb, legjobban megírt és megrendezett epizódja, amely a kellő mennyiségű drámával és izgalommal méltó ellenfele lesz a döntő többi résztvevőjének. Michael Rymer tovább növelte az esélyeit, illetve David Weddle és Bradley Thompson sansza is megduplázódott a győzelemre, miután az Exodussal már bekerültek a döntőbe. A megmérettetésre jövő hét hétfőtől kerül sor, addig igyekszem összefoglalni a szükséges információkat.