Semmi Emmy a BSG-nek a gálán

A tegnapi Emmy-gálán jól elhappolta a Mad Men írója a díjat a Battlestar Galactica Michael Angelije elől, mondjuk annak a sorozatnak tripla annyi esélye is volt a győzelemre, plusz, na jó, meg is érdemli.

Tricia Helfer szinkronja bejöhetett a Spider-Man rajzfilm készítőinek, ugyanis a játékváltozatnál is ő fogja kölcsönözni a hangját Black Catnek.

Állítólag Mary McDonnellt bekasztingolták a Grace klinika egy visszatérő szerepére. Külön öröm, hogy a picsogósdráma vendégszereplőnőit szeretik az Emmy-gálán is, ahol kurvára ott lenne már a helye McDonnellnek. Remélhetőleg a témának majd Ysu utánajár, ha megjönnek a hivatalos hírek.

A Ron Moore-féle Virtuality állítólag lopott ötlet, szerintem meg nem lehet már újat kitalálni a sci-fiben.

Grace Park az Entertainment Weekly Emmy előtti partyján beszélt a BSG-ről, amit itt lehet megtekinteni. Egyébként ideiglenesen beköltöztek Jamie Bamber házába, amíg az Londonban a Law&Order spinoffot forgatja díjátadóra járkálás helyett. Tricia Helfer spoilerezni merészelt egyet a bulin, igaz, a jobban informáltaknak ez már nem újdonság, de kifehérítem: a finálénál jóval előbb meg fogjuk tudni, kicsoda az utolsó cylon. A korai részekben fény derül már a kilétére. Tegye föl a kezét, aki meglepődött.