Edward James Olmos megint kiáll

Mostanában újra felröppent egy kisebb interjúrészlet Edward James Olmosszal és Aaron Douglasszel, amiről itt írtam, ha esetleg valaki hiányolná. Az újság, amiben a teljes anyag olvasható lesz, július 10-én jelenik meg, biztos lesznek még benne érdekesek.

A SAG nevű fő-fő-fő színészszakszervezet alkudozásai nem állnak valami fényesen a mogulokkal, ezért Edward James Olmos és több neves kollégája aláírtak egy hirdetést, amely a képviselőiket hivatott bátorítani a tárgyalóasztalnál. Ezt a brutálisan jó fotót a színészről a Reuters galériájából nyúltam. 

Úgy néz ki, megtalálták az operaházi jelenetek forgatási helyszínét, és meglepő módon nem Kanadában van az eredeti épület, hanem Detroitban.

Fölkerült a YouTube-ra egy-egy nagyon régi beszélgetés valamilyen közönségtalálkozóról Jamie Bamberrel és Katee Sackhoff-fal. Mindketten megosztanak néhány viccesebb sztorit a forgatásokról, többek közt hogy a Viper-pilóták sisakjaiban nem lehet levegőt kapni, és Katee ájult már el emiatt egy felvétel során. Nem mindegyik történet új, de hátha még nem hallotta valaki őket.

UPDATE: nem nyitok új bejegyzést neki, de most jött a hír a legjobb tévés dráma címére esélyes sorozatok tíz döntőséről. Nincs köztük a Battlestar Galactica. Nem meglepő, de szomorú.