Hírek a scifi.com háza tájáról

Az Arclight Dome-nál zajlott közönségvetítés után mikrofonvégre kaptak néhány ott megjelent bennfentest is, többek között Bonnie Hammert, Mary McDonnellt és a piros szakállas Ian Scottot az Anthraxtól. A videó a scifi.com lejátszójából érhető el.

Készült egy halom fotó arról, hogy a rajongók hogyan adtak át egy emlékalbumot a BSG színészeinek, hogy megköszönjék az elmúlt öt év munkáját. A pillanatok meghatóak voltak, a Caprica jelenlévő színészei máris reménykednek, hogy majd ők is kapnak egy ilyet, Michael Hogan pedig úgy néz ki, mint egy lefogyott Popper Péter.

Kikerültek Ron Moore podcastjai is, különféle vendégekkel megpakolva. Természetesen nemsokára kigyűjtöm belőlük a hasznos információkat, de ez egy újabb jó ok arra, hogy megírjam az igazi mustrámat a Revelationsről. Azért azt most elmondom, hogy abból az epizódból kábé 15 percnyi anyag lett kivágva, ami nem is olyan rossz.

A Revelations eseményeiről is felkerült a YouTube-ra a vicces összefoglaló.

Tricia Helfer újabb sorozatban fog szerepelni a Foxnál, amelynek a címe Inseparable, és egy modern Jekyll-Hyde sztori lesz.