Fun Fact: Alessandro Juliani Jessica Albával játszott

Alessandro Juliani, a Battlestar Galactica közönségkedvenc operaénekese és csillagásza hosszú tévés karriert tudhat a háta mögött az első, gyerekkori szereplése óta a MacGyverben. Volt ő már Transformer, de kölcsönözte a hangját X-Mennek is, a Csillagkapuban pedig két különböző szerepben is újra játszhatott Richard Dean Andersonnal. Ám mindez eltörpül amellett a tény mellett, hogy a fiatalember 2000-ben néhány epizód erejéig játszhatott a James Cameron nevével fémjelzett Dark Angel című sorozatban, méghozzá így:

Tekintve, hogy a cyberpunknak titulált szériát Vancouverben forgatták, nem csoda, hogy a stáb jelentős része a kanadai színészekből állt, akárcsak a BSG esetében. Így láthattuk egy hasonlóan rövid szerepben Kandyse McClure-t is, a Galactica Deejét, de odáig már nem bírtam eljutni a sorozatban, hogy őt is lekapjam, plusz ilyen jó frizurát biztos nem tudtak neki varázsolni.

A képen Juliani épp a főhősnő, Jessica Alba szemébe néz, akit azóta a Fantasztikus négyes láthatatlan tagjaként ismerhettünk meg. Mint tudjuk, nem ő az egyetlen BSG-szereplő, aki asszisztálhatott az F4 valamely tagja karrierjének felfuttatásában, hiszen Jamie Bamber meg a gumiemberrel játszott korábban együtt.

Ha még nem lenne elég az erőltetett párhuzamokból, akkor hozzáteszem, hogy a sorozaton dolgozott Michael Angeli is, aki bizony az itt szerzett ismeretségének René Echevarriával és Ira Steven Behrrel köszönheti a jelenlegi munkáját a BSG producerei közt. Bónusznak kép a világ tavalyi legjobb nőjéről: