Egy jelenet a következő részből

A CinemaBlenden jelent meg egy kábé másfélperces részlet a The Hub című epizódból, nyilván spoileres, úgyhogy óvatosan tessék kattintani. Ezt a cuccot a bsg.cz letölthetővé is tette néhány régebbi videóbloggal egyetemben.

A képen látható úriember William Adama az első cylon háborúból. A Battlestar Galactica Origins képregénysorozat meséli el a történetét, hogy hogyan szolgált Husker a Battlestar Atlantián, aztán hogyan léptették elő századossá és helyezték vissza a Galacticára. Én mondjuk azt hittem, hogy a Razorben véget ért a háború, de itt nem azt írják, mindenesetre annak az esélye, hogy róla szóljon valamelyik poszt-finálés BSG film, eléggé lecsökkent.

Darth Mojo grafikus arról ír a blogján, hogy hogyan világította ki a Demetriust 157 kattintással, és hogy megrajzolták a Viperekhez vezető utat is a pilótáknak, csak közelről senki sem láthatta.

Katee Sackhoff-fal készült egy interjú, amelyben beszél kicsit a BSG negyedik évadjának második feléről, ami enyhén ronthatja a nézői élményt, valamint megemlíti a Caprica forgatását, amelyről már láttak pár napi felvételt, és eddig fantasztikusan néz ki. Ő is úgy fogalmazott, mint a napokban az író Bradley Thompson: a fináléval csak a BSG-saga egyik része zárul le, de nem ér még véget a történet.

A SyFyPortal egyik informátora elejtett néhány spoilert arról, hogy kicsoda is valójában a Razor hibridje. Nem árulok el többet, de elég nagy meglepetés lesz, ha igaz, amit írnak, és annyit még hadd mondjak el, hogy nem a negyedik évadban derül rá fény.