Apró spoilerek reggelre

Mark Verheiden jelezte, hogy az idei utolsó epizód teljesen véletlenül péntek 13-án kerül adásba, de nem tért ki rá, hogy ez most jó szerencse, balszerencse, vagy annál is rosszabb-e… Azon kívül jelezte, hogy pontosan tudják, ki miért lett cylon az utolsó ötből, és szép lassan nekünk is elárulják ezt az évad folyamán. 

A Battlestar Galactica RPG fejlesztői folyamatosan jönnek ki különböző kiegészítőkkel az alapkönyvükhöz, egyre izgalmasabbá téve a játékot (a játékosok most már tudnak kocsmai verekedésbe is bonyolódni, a mesélők pedig új cylonokat találhatnak ki), a cuccokat ingyen itt lehet letölteni pdf-ben. Ja, és még mindig él az ajánlat, hogy összedobjunk egy BSG-kalandot, csak e-mailezni kell nekem.

A sorozat négy szereplője, Edward James Olmos, Aaron Douglas, Alessandro Juliani és Rekha Sharma megjelentek egy londoni találkozón, és tartottak egy panelbeszélgetést is. 

A beszélgetésen elsősorban a BSG-vel kapcsolatos élményeikről és véleményükről faggatták őket, például megtudjuk, hogy Sharma szerint "fucking fantastic" élmény, amikor EJO rendezi őket. Aaron Douglasről kiderül, hogy nem mindig hord alsógatyát, és ez okozott már némi meglepetést a stábtagnak, aki a felvételek előtt be szokta őket mikrofonozni. Elárulják a kedvenc epizódjaikat is, példának okáért EJO a legutolsót választotta. Többet nem árulok el, a részletekért tessék ide és ide kattintani, de vigyázat a spoilerekkel. 

Apropó, spoilerek, itt alul megírom a panelen elhangzottakat, Olmos és Juliani nem fukarkodtak velük. Csak az olvasson tovább, aki nem szeretné rontani az élményét. A következő sorok már fehérül vannak, tessék kijelölni: Gaeta kicsit nagyobb szerephez jut az évad második felében. EJO szerint a Adama-Roslin szurkolók nem fognak örülni, az ő szerelmük nagyon-nagyon tragikus.