Videók reggelre

A YouTube-on megtekinthető egy interjú Mary McDonnell-lel, amelyben elmondja, miért szereti a Battlestart, és ki a kedvenc karaktere a sorozatban. Mindkettő tanulságos.

A múltkorokban posztolt vicces Battlestar Galactica-intró az eredeti sorozat stílusában megjelent egy új formában, néhány új képsorral, valamint egy végefőcímmel, ami szintén eszméletlenül poénos. 

Tricia Helfer a Late Late Show című műsor vendége volt nemrég, a Galactica Sitrep pedig közzétette a felvételt is. Bírtam, ahogy Craig Ferguson – valószínűleg nem ismerve a műsort – utánozta Number Sixet.

A FOX elkezdte a Ron Moore-féle Virtuality marketingjét, kábé olyan módszerekkel, ahogy mostanában a The Dark Knightét láttuk: a HoloMove elnevezésű San Diegó-i startup, azaz induló vállalat kapott egy blogot, egy honlapot és egy fórumot, és nem nehéz rájönni, mivel foglalkozik a cég, illetve mi köze ennek a sorozathoz.

A rajongók, tiszteletük jeléül és búcsúzóul kedveskedtek Mrs. Ronnak, Moore nejének egy albummal, amely mindig emlékeztetni fogja őt a sorozat geek lelkületű nézőire.

Huhú, már azt hittem, az összes létező anyagom megvan Michael Taylor íróról egy Stábszemle-poszthoz, erre a Galactica Sitrep bejelentette, hogy vele is készítenek egy interjút. Ezúttal várják az olvasók kérdéseit is, így június másodikáig bárki írhat nekik, aki meg akar tudni valamit a Razor írójától, plusz tud angolul.

Muhaha, az L.A. Times egy pár Emmy-esélyes sorozat készítőivel szervez nézői találkozót (köztük a Mad Mennel, a House-zal, stb.), és mindegyikre 236-236 vendég fér be, kivéve a Battlestar Galacticát, amire egy 800 helyes termet foglaltak le. No comment.

Egy Avan Jogia nevű tizenhat éves színészpalánta fogja játszani a Caprica sorozat Ben Starkját, ami azért érdekes, mert ő tényleg annyi idős, mint a szerepe. Lassan már csak az ifjú Billy Adamának kell befutnia, és teljes lesz a kép. 

U.i.: én kérek elnézést azoktól, akik az oldal be nem frissülése miatt kétszer voltak kénytelenek beírni a kommentjüket. Minden blogszolgáltató életében előfordulnak megbicsaklások. A freeblog életében meg néha előfordulnak zökkenőmentes időszakok.