Spoiler Sackhofftól

 

Íme, a múlt heti epizód egyperces összefoglalója, What the Frak Happened?-stílusban.

Itt van néhány fotó arról, hogy Katee Sackhoff mennyire nem bír még most sem rendesen felöltözni, amikor pedig a TV Legszexibb Sztárjai elnevezésű partyra hívják.

A Wired egyik publicistája indított egy blogot The Science of Battlestar Galactica címmel, ígéretesnek tűnik.

A Csillagközi romboló című tévésorozat vetítésével összevissza játszadozik a TV2, a lényeg, hogy a héten adásba kerül A feleség visszatér (Tigh Me Up, Tigh Me Down), aminek a múltkor már lement a hogyvoltja, mert azt hittük, hogy szkippeli a csatorna. A jövő héttől – hacsak közbe nem szól valami újabb ünnep – újra folytatódnak a hogyvoltok, kezdve az Isten kezével.

Igaz, nem vág közvetlenül a témába, de a Fox elkezdte beosztani a jövőre induló sorozatait, köztük a nagy számú sci-fikkel. A J. J. Abrams-féle Fringe, főszerepben Dawson egykori haverjával, szeptemberi kezdést kapott, jó sok előre berendelt epizóddal, Joss Whedon Dollhouse-a (benne Helóval) pedig a midseasonbe kerül, vagyis a tavasz és ősz közti "holttérbe", ahol pl. anno a 4400 futott. Ron Moore Virtualityjéről egyelőre nincsenek hírek, de még a castingot se nagyon kezdhették el hozzá.

A tovább mögé beillesztek egy videót (köszi érte a Galactica Sitrepnek), amelyben Michael Ausiello, a TV Guide spoilercsászára beszél erről-arról, többek közt néhány infóról, amelyeket Katee Sackhoffból szedett ki a fent említett partyn. Én nem néztem meg, úgyhogy lehet, hogy nem teljesen igaz, amit írok, de óvatosan a lejátszással, mert állítólag ütős spoiler hangzik el benne (legalábbis olyan, ami jó táptalaj a spekulációkhoz).