Vasárnapi videók

A SciFi.comon megjelent a James Callisszel készült Q&A második része, amelyben olyan kérdéseket tesznek föl neki, hogy melyik a kedvenc jelenete, amelyben nem szerepelt, stb. Vigyázat, a bevágott jelenetek spoileresek lehetnek.

David Eick videóblogjában megjelent a tavalyi digitálissajtó-túráról egy riport, amelyben a megjelent újságírókat interjúvolták meg a sorozattal kapcsolatban.

A vicces csaj összefoglalta az Escape Velocity történéseit is, íme a YouTube-link.

Michael Trucco közvetítésével némi exkluzív betekintést nyerhetünk a karakterébe, Sam Andersbe. Ő, mint az ember, akinek bele kell magát élni a szerepbe, másképp is láthatja a dolgokat, mint ahogy mi elképzeljük.

A legjobbat persze a végére hagytam, Grace Park régebbi Maxim-fotózásáról fölkerült egy riport a netre, és nem az interjúk miatt érdekes, legyen elég ennyi.

Katee Sackhoff a TV Guide fotósainak pózolt, itt a róla készült videó (QuickTime formátumban).

Más téma, de a Comedy Central választási honlapján összehasonlították az USA jelenlegi elnökjelöltjeit a BSG karaktereivel, meglepetésre a többségük cylonnak bizonyult: John McCain tökéletes megfelelője Saul Tighnak, Barack Obama Simonnak (a néger műbőrnek), Hillary Clinton pedig — na vajon — Laura Roslinnak.

Ha emlékeztek még a Final Five és az eredeti sorozat kapcsolatáról szóló posztomra, akkor a Galactica Sitrep még átfogóbb elemzést tud nyújtani a témáról, igaz, ők elsősorban a Starbuckkal történtekre koncentrálnak. Meg lehet figyelni, mennyi apróság utal a fénylényekre és a hajójukra a Maelstromban és a későbbi epizódokban, főleg, amelyeket David Weddle és Bradley Tompson írtak, akik direkt nagyon sok jelet hintettek el a forgatókönyveikben.