Tyrol spoilerei a következő részekre

Ha lenne értelme "hét idézete" rovatot csinálni itt, akkor a mostani befutó egyértelműen a Wired blog lenne a következővel: "Smoking weed can improve your performance in all sorts of activities — from playing reggae music to watching Battlestar Galactica to writing blog posts."

Scott Ian, az Anthrax zenekar tagja ismét írt a BSG-blogjába, és – mivel olyan jó barátok Aaron Douglasszel, megkérdezte őt a karakterével és a társaival kapcsolatban néhány dologról. Érdeklődött, hogy mi végre viselkedett úgy Tory az előző epizódban, ahogy, és ezek szerint ő egy gonosz cylon-e, és miért ő az egyetlen, akire ennyire kiült a személyiségváltozása. Rá fog jönni Tyrol, hogy mi történt a feleségével? Vajon Tory fogja magát, és kitálal, ha már úgyis olyan gonosz?

Na jó, ezeknek a felére se válaszolt Douglas, de kisebb spoilernek tekinthető a mondandója, úgyhogy vigyázva jelöljük ki a fehérített részt: a következő epizódokban fokozatosan derül ki, mit tudott Cally és mit nem, ahogy a főnök egy nagyobb szál főhőseként apró kis felfedezéseket tesz. Mind a négy utolsó cylon különbözik egymástól, akárcsak az emberek, és bizonyos helyzetekben elő-előjönnek különböző tulajdonságaik (szóval tényleg ők a Fantasztikus Négyes, hm).