Caprica-spoiler délutánra

Kezdjük a brit Sky One promójával, amit a soron következő epizódhoz raktak össze. A Sci Fi Channelé lejjebb található, ha valaki kihagyta volna.

A cseh bsg.cz
elvileg megszerezte a legutóbbi epizód What the Frak-es
összefoglalóját, nálam jelenleg nem működik az oldal, úgyhogy nem tudom.

Hogyha valaki kíváncsi, milyen Erich von Däniken-i mélységekig lehet elmerészkedni az Utolsó Vacsora-fotó kielemzésében, az kattintson ide, és megtudja, milyen érdekességeket lehet leszűrni egy egyszerű képből, ha összevissza hajtogatjok és manipuláljuk.

A SyFy Portal arról ír, hogy milyen módszerekkel kerülik meg az országos tévéadók Amerikában a tiltott fuck használatát: hát a frakkel, legalábbis azokban a komolytalanabb műsorokban, ahol az írók megengedhetik maguknak, hogy így tisztelegjenek egyik kedvencük előtt. Sajnos az ilyen kitalált káromkodások (amelyekről külön wikipédia-szócikk is megemlékezik) hamar visszafelé sülhetnek el, ha tele lesz velük a töke a helyi ORTT-nek.

Az IGN készített egy videóinterjút a Tory Fostert játszó Rekha Sharmával, amit erre a linkre kattintva érhettek el, rögtön a többi klippel együtt, amelyek többségéről már beszámoltam itt.

Ausiello BSG-s belső forrásának a jelek szerint meg van kötve a keze (Moore-ék tényleg jól tartogatják a titkaikat), de azért hozzájutott némi érdekességhez a Caprica című spinoffról, íme, kifehérítve: ugyan a pilotban nem lesz központi szerepe, de a későbbi sorozatban nagy jelentősége lehet a szervezett bűnözésnek, ugyanis a jó öreg Joseph Adama tanulmányait a capricai maffia pénzelte, és most némi szívességet várnak el a jogásztól cserébe. További infók a sorozatról a vonatkozó címke alatt.