A HypaSpace utolsó, érdekes riportja

Ahogy a kanadai Space channel műsorában megígérték, úgy érkezett is az újabb riport a Battlestar Galactica negyedik évadjáról, a Galactica Sitrep pedig szorgosan publikálta is számunkra. Ők már nem néznek semmi promóanyagot a premier előtt, én még ebbe beletekintettem, mert spoilermentesnek ígérték. Az a helyzet, hogy a videó teljesen rendben van, egyedül talán Boomer sminkje lehet új és spoileres, de a legtöbb kulisszák mögötti felvétel és a legtöbb jelenet jóval ezelőtti epizódokból való. Viszont megszólal Eick és Moore is, plusz Mary McDonnell beszél a castingjáról, szóval érdekes. A tovább mögött látható, bónusznak pedig egy spoilermentes Grace Park-interjút is kapnak a kattintók, szintén a sitrepesek jóvoltából.

Az Anthrax zenekarról tudjuk, hogy jó fejek, hiszen már a Rém rendes családban is együtt gombáztak Kelly Bundyékkal, de Scott Ian nevű gitárosuk a múltkori Phenomenon-beli szereplése után blogolni kezdett a Battlestar Galactica honlapján. Kíváncsi leszek, mi sül ki ebből.

A BSG hivatalos oldalán amúgy egyéb újdonságok is vannak, például az az Utolsó vacsora-témájú háttérkép, ami már ott is virít az asztalomon. A Galéria menüpont alatt pedig megjelent egy sor promófotó is a negyedik évad első epizódjaiból.

Szintén a Sitreptől van a videó, amely megmutatja, hogyan kell szakítani a barátnőnkkel BSG-geek módjára. Ezért nem fogom megmutatni a kedvesemnek a sorozatot. Sajnálhatja.

SevorTB újabb promót posztolt, ez is jóformán csak a régiek újravágása, más szöveggel.

Ha ez igaz, akkor nagyon nagy butaság volt kiposztolni április elsején: az E!Online ugyanis ezt tette a Caprica spin-off állítólagos előzetes információival. Szó van benne az A.I.-ból ismerős sztorielemekről meg családi sztorikról, de a fele sem tűnik igaznak.

Az EW.com kirakta a nyomtatásban megjelent Katee Sackhoff-interjúját, plusz van egy kis összefoglalójuk a negyedik évadról is.

HypaSpace (máig nem értem, ki gondolhatta úgy, hogy ez egy cool cím):

Grace Park: