Razor trailer és egyéb apróságok

A spoileres hírek után jöjjön néhány ártatlan információmorzsa:

  • Az iF Magazine lehozott egy interjút Ron Moore-ral (egyelőre csak az első felét). Sokújdonság nincs benne, de érdemes elolvadni néhány kulisszák mögötti információért.
  • A TVSquad nagyon szép és részletgazdag képeket közölt le a Battlestar Galactica egyik legjobban kidolgozott állandó díszletéről, Adama kabinjáról. Közelről láthatjuk az admirális falán függő festményt, és végre minden apróságon alaposan megvizsgálhatunk a szobában. Ugyanitt nagyon szép képek és leírások vannak három részletben a többi díszletről, és az UnderGround Online is alapos ismertetővel kecsegtet.
  • A BuddyTV oldalán meghallgatható egy elég kimerítő Mark Sheppard (Romo Lampkin) interjú, a kevésbé audiofilek pedig elolvashatják a három oldalas kivonatot ugyanott. Nem szpojlerekről, inkább a színész munkásságáról és a karakteréről beszélgetnek. Vicces például, hogy a karakter neve – állítólag – Ron Moore nevének összevonásából lett Romo. Az is érdekes, hogy a színésznek alapból nincs ír akcentusa, csak a szerep kedvéért öltötte magára, akárcsak Jamie Bamber az amerikait. Még James Callis, a harmadik brit színész sem az eredeti akcentusát használja Baltarként.
  • A Sci Fi World oldalán egy Richard Hatch-interjút lehet meghallgatni/olvasni, inkább csak általánosságokban beszél a sorozatról, de Tom Zarek-rajongóknak érdekes lehet.
  • Magyarul már a C:C-n is találkozhattatok vele, de nem árt megjegyeznem, hogy levetítették az Eureka premierjét, aminek a reklámszünetében volt várható a Razor előzetese. Emitt látható a videó, hála a YouTube-nak: