A spoiler, amit nem akarsz elolvasni

Szóval. Gondolom, rájöttetek, hogy – nyilván pusztán az olvasóim kedvéért – nem átallok minden spoilernek utánajárni, mindent felfedni, amit lehet, és a lehető legtöbb infót összegyűjteni a soron következő részekről. Ezért merészteltem nemrég megnyitni a The Patriot Resource oldalát, tudva tudván pedig, hogy akkora spoilerek várnak rám ott, amilyet még tévésorozat nem látott. Meg is bántam.

Az úgy volt, hogy a Television Without Pity nevű oldal fórumán egy Mandigirl nevű lány elmesélte, hogy hozzájutott a Crossroads két részéhez, DVD-screenerben, egy ismerősétől. Ezek után le is írta, hogy mi történt bennük, majd ezeket kivonatolta a Patriot Resource, nagy betűkkel feltüntetve, hogy a spoilerek nincsenek megerősítve. Vagyis tekinthettük őket spekulációnak is. Aztán a Good TV nevű blogban a vox.com-on utánajártak a dolgoknak, és egy mindig megbízható forrásuk azt állította, hogy a Mandigirl által leírtak igazak. Ekkor mondtam én azt, hogy na, ezt már tényleg nem kellett volna.

Hogyha ezek után is kíváncsi vagy a gigaszpojlerekre, akkor kattints ide, de figyelmeztetlek: én szóltam. Csak hogy tudd, miről lesz szó, Ron Moore már sugalmazta, hogy többszörös cliffhanger lesz az évad végén. Nos, azok közül talán a két legfontosabbat lelőtték. Úgyhogy csak óvatosan.