Az ENSZ-beli BSG-beszélgetés videón

A kedden az ENSZ New York-i székházában összehívott panelbeszélgetés felkerült a szervezet videóarchívumába, ahol egy az egyben meg lehet tekinteni. Az esemény egyik legemlékezetesebb pontja Edward James Olmos beszéde a rasszokról, ezt szerencsére a YouTube-on külön is el lehet érni


ENSZ témában ezt a soksok linket érdemes még végigböngészni. Említésre méltó a szervezők gesztusa, hogy a közönséget felosztották tizenkét részre, és mindegyik kapott egy kis táblát valamelyik kolónia nevével, mint egy össznépi Kvórum-ülésen.

Kate Vernon és Michael Hogan (a két Tigh) leültek egyet sörözni meg cigizni a Los Angeles Times újságírójával. 

Emlékeztek még SevorTB-re? Ő az a YouTube-user, aki az összes BSG-promót elsőként felrakta nekünk a netre. Micsoda véletlen egybeesés, hogy a sorozat fináléja előtt (miután az összes promó lement) az NBC/Universal töröltette az ő felhasználói fiókját a videómegosztóról.

Kate Vernon válaszolt néhány rajongó kérdésére a SciFi.com Q&A részlegében.

Esai Morales, azaz Joseph Adama a Capricából, az io9-nek adott interjút a szerepéről, és nem átallott néhány spoilert is elhinteni.

Gaines linkelte, én meg rendszeresen elfelejtettem kiemelni, hogy szintén az io9 oldalán összegyűjtöttek 5 BSG-spinoffot, amit szívesen megnéznénk. A legjobb persze Cottle MD., a House az űrben, ahol a mogorva doki legjobb barátja a kedélyes agysebész lehetne a No Exitből.

Jó nagy késéssel, de azért szólok, hogy kint van a Battlestar Galactica: The Last Frakkin' Special (köszi mindenkinek, aki szólt), példának okáért elérhető a megauploadon is (via BSG.cz).

Egy újabb adag promófotó került a netre a Daybreak II.-ből, egy kicsit spoileresek, de semmi vészes.