Az első Kate Vernon-interjú

Tényleg, most már eltelt egy csomó idő a premier óta, aki erre a blogra jár, az úgyis látta már az epizódot, aki meg nem, az úgyse merészkedik ide addig, úgyhogy le merek már írni ilyesmit a posztom címében. Aki mégis úgy tévedt ide, hogy nem látta még a Sometimes a Great Notiont, az kurvára ne olvasson tovább.

Kate Vernon először nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy ő lett az utolsó cylon. Elárulja, hogy már két éve tudja ezt magáról, majd beszél arról, hogy mennyire kicsi esélye volt arra, hogy ő kapja meg ezt a szerepet (ami azt illeti, eredetileg Lucy Lawlessnek szánták).

Aztán némi spoilert is hallunk tőle, de a videót már csak a tovább mögött láthatjátok, a nem angolosoknak pedig alatta leírom a legfontosabb pontokat.

Ellen bizony vissza fog térni, és örömteli lesz a találkozása a férjével. Nem fogja lecseszni azért, amiért az megölte, mert most már tudja, hogy így kellett történnie a dolgoknak. Ellen akkor még nem volt tisztában azzal, hogy ő az utolsó cylon. Ezen kívül minden epizódban lesz egy nagyobb reveláció.